Aktuelt

Aktuelle saker fra EL og IT.

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.
EL og IT Forbundet fordømmer de brutale angrepene på sivile, både i Palestina og Israel.
Den økonomiske situasjonen for folk er anstrengt. To av ti husholdninger sliter med å betale sine utgifter. Vi opplever en dyrtid.
EL og IT Forbundet støtter konklusjonen fra strømprisutvalget om at en sterk kraftbalanse er den viktigste forutsetningen for å sikre konkurransedyktige og stabile kraftpriser i framtiden.
1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.
En rørt Vidar Hennum (62) mottok mandag “Sliteren”. Nå blir han pensjonist etter 31 år i EL og IT Forbundet, de siste 17 som forbundets nestleder.
Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
– Har vært et behov lenge, sier EL og IT Forbundet, som ønsker satsningen velkommen.
189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)
Forbundsleders appell for faste ansattelser og for fortsatt innleieforbud.
Energimontører mister jobben fordi det er for lite arbeid. – Det er vanskelig å fatte når vi vet hvor mye Norge kommer til å trenge disse fagfolkene framover
EL og IT Forbundet Distrikt Vestland søker etter distriktssekretær til vårt kontor i Bergen.
Har du interesse for å yte førsteklasses service? Er du glad i tall, problemløsing og administrasjon? Hos oss får du anledning til å jobbe med alt dette, og mer til.
Regjeringen godkjenner elektrifisering av Melkøya, og vil bygge ny kraft og nett i Finnmark. – Dette sikrer arbeidsplasser og ny utvikling i nord, sier forbundsleder i EL og IT
Vi søker nå etter en ny forbundssekretær
Vi søker nå etter en ny forbundssekretær for etter- og videreutdanning
Eviny lovet de ansatte en ryddig nedbemanning, men så langt har de bare levert tomme ord, og brutte løfter. – Uakseptabelt og sjokkerende, tordner EL og IT Forbundet. 
Et historisk høyt kronetillegg ble resultatet etter årets lønnsforhandling i Energiavtale 1.
Norge er god på likestilling mellom kvinner og menn, og det er ikke tvil om at likestillingen har kommet langt.
EL og IT Forbundet er opptatt av at våre medlemmer skal ha trygge og gode pensjonsordninger. Dette er alderspensjonsordninger i Folketrygden, avtalefestet pensjon (AFP), og tjenestepensjonsordninger.
EL og IT Forbundet, og forbundets ungdomsutvalg, har satt psykisk helse på sakskartet. Dette er et tema som har vært underkommunisert i fagbevegelsen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.