Sommerpatruljen 30 år

Publisert: 16.06.15

– innholdet kan være utdatert

Hvert år oppdager LOs Sommerpatrulje lovbrudd mot ungdom i sommerjobb. Mange arbeidsgivere holder seg ikke til lover og regler når de ansetter sommervikarer.

I 2014 besøkte LOs Sommerpatrulje ungdommer på nærmere 6000 bedrifter over hele landet. 1 av 3 hadde enten mangelfulle kontrakter eller ingen i det hele tatt

Sommerpatruljetelefonen

I tillegg får Sommerpatruljen hvert år en rekke henvendelser fra undom som er ferske i arbeidslivet. Sommerpatruljetelefonene er åpen fra 15. juni til 15. august. Alle unge med spørsmål om arbeidsforhold kan ringe Somemrpatruljens vakttelefon: 8 100 1999.

600 unge på veien

LOs Sommerpatrulje reiser rundt i hele Norge om sommeren for å passe på unges rettigheter i arbeidslivet. Over 600 LOungdommer er ute på veien, og besøker over 5000 virksomheter. Unge arbeidstakere får informasjon om rettigheter og plikter i arbeidslivet.

Les mer på lo.no.

Relevante artikler

Under minilandsmøtet 2023 samles unge EL og IT medlemmer fra hele landet med ett mål for øye – talerstolen til EL og IT Forbundets landsmøte.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.