– De unge skal fram under landsmøtet

18.01.23
(Endret: 13.03.23)
Under minilandsmøtet 2023 samles unge EL og IT medlemmer fra hele landet med ett mål for øye – talerstolen til EL og IT Forbundets landsmøte.

–Vi skal både gjøre talerstolen tryggere fram til landsmøtet, og sørge for at delegatene får alle verktøyene de trenger for å fronte sine synspunkter under landsmøtet, forteller Sandra Åberg Kristiansen, ungdomsleder i EL og IT Forbundet.

Minilandsmøtet er myntet på delegater, i tillegg til første- og andrevaraer, som er 30 år eller yngre fra hele landet. Dette er tredje gang det avholdes i forkant av et landsmøte, og denne gangen går turen til Hurdalsjøen kurs og konferansesenter.

– Gjennomføringen vil være lik den de vil møte under landsmøtet – bare i mindre skala, med stor takhøyde og lav terskel. Her er det ingen krav til forkunnskaper, forklarer Kristiansen.

Gjennom helgen vil de få en grundig gjennomgang av hvordan landsmøtet skal foregå, sakene som skal opp, og rollen som delegater eller varaer. I tillegg blir det også blant annet kurs i debatt og argumentasjonsteknikk.

– Dette vil bli en lærerik og artig helg for både de som skal på sitt første landsmøte og de som har deltatt tidligere. Så håper jeg at vi for senket terskelen for å ta ordet under landsmøtet, og få de unge fram.

Relevante artikler

No results found.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.