Snart klart for LOs sommerpatrulje

Publisert: 13.05.19

– innholdet kan være utdatert

Mens tusener av unge søker sommerjobb, forbereder LOs unge tillitsvalgte seg på hvordan de kan bistå dem som skal ut i den første jobben. 

For mange er sommerjobben det første møtet med arbeidslivet.  LOs sommerpatruljer vil at unge skal få et godt møte med arbeidslivet og da er informasjon og kunnskap viktig.

-Vi trenger EL og IT-ungdom i hele landet for å gjennomføre årets patrulje. Det er bare å melde seg på, oppfordrer Dagfinn Svanøe, ungdomsleder i EL og IT Forbundet.

Han legger til at deltakelse (økonomi) må avklares med egen fagforening eller distrikt. 

Sommerpatruljetelefonen er åpen

Nå er LOs sommerpatruljetelefon åpen! Har du arbeidskontrakt? Får du den lønna dere har avtalt? Kontakt oss!

Ring oss på 4 16 16 666, send sms SP til 2030 eller e-post til sommerpatruljen@lo.no. 

Fjorårets erfaringer

I fjor konstatere Sommerpatruljen at bruken av arbeidskontrakter var økende på norske sommerarbeidsplasser.  Samtidig var patruljene bekymret over et økende antall brudd på arbeidstids- og overtidsreglene. Det som var bra var at mange brudd på Arbeidsmiljøloven ble rettet opp på stedet.
 

Linker for påmelding til årets Sommerpatrulje (LOs fylkekontorer)

Relevante artikler

Under minilandsmøtet 2023 samles unge EL og IT medlemmer fra hele landet med ett mål for øye – talerstolen til EL og IT Forbundets landsmøte.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.