Slå av lyset lørdag 19. mars!

Publisert: 11.03.16

– innholdet kan være utdatert

For første gang var land og byer i så mye som 172 land og områder med på verdens største klimakampanje.

– Bare i Oslo sank strømforbruket med 40 000 KWh i løpet av Earth Hour, forteller informasjonssjef Morten Schau i nettselskapet Hafslund.

Det tilsvarer rundt seks millioner moderne LED-pærer – bare i hovedstaden.

Flere hundre millioner mennesker slukker lyset én time samtidig, som et globalt og visuelt uttrykk for folks vilje og evne til å stå sammen mot klimaendringene.

Informer kolleger og venner om Earth Hour og slukk lyset i egne lokaler, bygg og hjemme førstkommende lørdag mellom klokka 20.30 og 21.30.

WWF står bak arrangementet, sammen med tusenvis av ildsjeler og samarbeidspartnere: Lokale myndigheter, små og store bedrifter og et utall organisasjoner. Earth Hour er blitt det store, samlende symbolet for klimaengasjerte mennesker verden over. Men engasjementet deres viser seg også alle de andre dagene i året.

Earthhour.org er den offisielle internasjonale portalen til Earth Hour.

Relevante artikler

Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.
EL og IT Forbundet er positive til regjeringens forslag til strømstøtte til næringslivet.
EL og IT Forbundet er fornøyde med at regjeringen nå setter gode ambisjoner for norsk havvind.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.