Konkurranse – verv lærlinger

Publisert: 23.08.18

– innholdet kan være utdatert

I disse dager starter mange ungdommer sin læretid ute i bedriftene. Ta godt imot dem , og spør om de vil bli med i EL og IT Forbundet. Husk, at årsaken til at noen ikke er medlem ofte er at de ikke har blitt spurt!

Dette er årets vervekonkurranse

  • Alle som har vervet minst ett lærlingemedlem er med i trekning av to premier, som er et reisegavekort til en verdi av 5 000 kroner. 
  • Vi trekker ut fire vinnere blant de nyinnmeldte lærlingene som får hvert sitt sett med trådløse høretelefoner.
  • Eksisterende lærlingemedlemmer som verver en uorganisert lærling, får to "lodd" i potten for hver nye lærling de verver.
  • Vi startet å telle nye lærlingemedlemmer 1. august, og konkurransen varer fram til 1. desember. Vinnerne av premiene trekkes på landsstyremøtet 6. desember.
  • Husk at den du verver må skrive inn ditt navn som verver i innmeldingsskjemaet for at du skal bli registrert. Registrering skjer på elogit.no.

EL og IT Forbundet arrangerte en tilsvarende konkurranse i fjor høst. Da ble det vervet hele 615 nye lærlinger.

Trenger du verveargumenter?

Lærlinger er under opplæring, men er samtidig arbeidstakere. Det betyr at de har rettigheter etter både opplæringsloven og arbeidsmiljøloven. Hvis bedriften også har tariffavtale, har de rettigheter utover det lovene gir, for eksempel til lønn og arbeidstidsordninger.

Hos oss blir de med i et stolt felleskap som står opp for deres fag og rettigheter.

Medlemsfordeler for lærlinger:

  • Støtte av våre tillitsvalgte under lærlingetid og ved evt. ansettelse
  • Lærlingelønn i tråd med våre tariffavtaler
  • Gratis reise,- innbo,- og grunnforsikring
  • Rabatt på reiser, kulturtilbud, bredbånd og mye mer

Vervehåndboka

EL og IT Forbundets vervehåndbok inneholder nyttig tips til deg som vil verve en kollega eller planlegge en større vervekampanje. Blant annet så kan du lese om vervesamtalen og svar på motforestillinger du kan møte. Last ned boka herfra.

Relevante artikler

Under minilandsmøtet 2023 samles unge EL og IT medlemmer fra hele landet med ett mål for øye – talerstolen til EL og IT Forbundets landsmøte.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.