Hvem er årets rollemodel på gølvet i IT-bransjen?

Publisert: 13.09.19

– innholdet kan være utdatert

Tech Women Norway skal kåre årets rollemodel i teknologi-Norge. 

Du kan foreslå kandidater innen en rekke forskjellige kategorier, blant annet webside-utvikling, sikkerhet, utdanning, spill-design, databaser, teknisk journalistikk og industridesign.

Nominering gjøres ved å fylle ut dette skjemaet innen 24. september.

Prisen går til en kvinne som har utmerket seg som en god rollemodell for andre kvinner som ønsker å jobbe innen tech. De beste kandidatene brenner for faget sitt, jobben og gjør en innsats av høy kvalitet. 

Patricia Aas, som selv har bakgrunn som utvikler, står bak prisen. Hun vil lage en pris for kvinner som jobber på gølvet i teknologibransjen – som et «motsvar» til prisutdelinger til kvinner i ledelse.

EL og IT Forbundet mener prisen er et veldig godt initiativ, og håper den vil bidra til økt rekruttering av kvinner til IT-bransjen. Forbundssekretær Geir Aasen er med i juryen som skal kåre vinneren.

Kåringen skjer på Ada Lovelace-dagen

Selve utdelingen skjer den 8. oktober, på Ada Lovelace-dagen. Konferansen vil bestå av flere innlegg om forskjellige temaer som programmering, helse-IT og overvåkning i sosiale medier – alle presentert av kvinner i anledning dagen.

Konferansen avholdes i lokalene til Blank AS i Youngs Gate 7, Oslo fra kl 8.20 til 13.00.

Les mer om arrangementet her.

Les mer om Tech Women Norway her.

Relevante artikler

– Jeg synes dette er utrolig stort, og flott, forteller hun fornøyd etter helgens finale.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.