Første skole-NM i yrkesfag har direktesending

Publisert: 27.04.17

– innholdet kan være utdatert

Rundt 240 elever fra landets videregående skoler deltar i dag i det aller første skole-NM i 25 fag. Konkurransen inngår i skoleprosjektet til WorldSkills Norge og arrangementet har fått støtte fra Kunnskapsdepartementet.

– Norge trenger titusenvis av nye fagarbeidere de neste årene. Konkurranser fremmer motivasjon, inspirasjon og øker faktisk kompetansen hos elevene, sier Elisabeth Lange, sekretariatsleder i WorldSkills Norge.

Flere tusen elever har kvalifiserte seg på fylkesnivå for deltakelse i skole-NM. Elektrikerfaget er ett av de fagene det skal konkurreres i og her deltar det 16 elever.

Lenke til oversikt over deltagende fag og deltakere.

Interesserte kan følge konkurransene på direkte-TV, med programleder Hilde Hummelvold i livestudio i Oslo, samt utegående reportere og fotografer. Selve konkurransene foregår på skoler i Trondheim, Lillehammer, Hamar og Solør.

Sjekk skole-NM på WorldSkills.no for nøyaktige sendetider.

Relevante artikler

Under minilandsmøtet 2023 samles unge EL og IT medlemmer fra hele landet med ett mål for øye – talerstolen til EL og IT Forbundets landsmøte.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.