Foreslår tiltak for digital verdiskaping

Publisert: 08.01.13

– innholdet kan være utdatert

Digitutvalgets rapport ”Hindre for digital verdiskaping” er nå overrakt fornyingsminister Rigmor Aasrud.

– Nye verktøy og nye distribusjonskanaler endrer måten vi produserer, distribuerer og bruker innhold på. Jeg er opptatt av at vi utnytter teknologien optimalt og med det utløser potensialet for verdiskaping, effektivisering, innovasjon og vekst. Jeg ser frem til å lese rapporten og bidragene den gir til politikkutvikling på dette området, sier fornyingsminister Rigmor Aasrud. Aasrud vil om kort tid sende rapporten på høring.

Utvalgsleder Torgeir Waterhouse peker på at utvalgets arbeidsområde har vært, og er, et bevegelig mål. – Rapporten som overleveres i dag, inneholder tiltak som forutsetter både vilje og evne til å forsere hindre og utnytte mulighetene teknologien har med seg, sier Waterhouse.

Les mer på regjeringen.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.