EL og IT Forbundet er med på Broen til framtiden

Publisert: 13.02.18

– innholdet kan være utdatert

EL og IT Forbundet er tilsluttet Broen til framtiden. Dette ble vedtatt av forbundsstyret før jul.

Alliansen består fagbevegelse, miljøbevegelse, kirken og forskere som ønsker å bygge en klimaløsning nedenfra. Alliansen arrangerer en årlig konferanse og står samlet om et krav: En politisk styrt omstilling som skaper 100 000 klimajobber – og gir rom for å bremse oljeutvinningen.

– Vårt mål er full sysselsetting og at velferdsstaten varer lengre enn oljealderen. Derfor er det naturlig for oss å delta i denne alliansen, sier Jan Olav Andersen, leder av EL og IT Forbundet.

Foruten EL og IT Forbundet er Fagforbundet, Norsk Tjenestemannslag (NTL), LO i Oslo, Naturvernforbundet, Framtiden i våre hender, Greenpeace, Den Norske Kirke, Concerned Scientists Norway, Natur og Ungdom, Besteforeldrenes klimaaksjon, Naturviterne og For Velferdsstaten med på Broen til framtiden.

Broen til framtiden 2019

Her kan du se programmet og melde deg på.

 

Relevante artikler

Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.