Earth Hour: Slukk lyset i en time

Publisert: 24.03.17

– innholdet kan være utdatert

Lørdag 25. mars kl. 20.30- 21. 30 markeres Earth Hour.

Du kan delta ved å slukke lyset i en time. Det hele startet som en enkel idé som raskt utviklet seg til å bli et globalt fenomen. Flere hundre millioner mennesker over hele verden slukker lyset én time samme, som et visuelt uttrykk for folks vilje til å stå sammen mot klimaendringene. I år feirer kampanjen sitt 10-årsjubileum.

Norsk arbeidsliv og bedrifter i Norge har en viktig rolle i arbeidet med å redusere klimautslipp og å utvikle framtidens fornybare samfunn. Mange gjør en stor innsats allerede. Earth Hour er en god anledning til å få opp miljøbevisstheten og oppmerksomheten om klimaarbeid.

Lavenergiprogrammet

EL og IT Forbundet er med i Lavenergiprogrammet. Det har som formål å heve kompetansen om energieffektivisering av og energiomlegging i bygg. Dette gjøres gjennom å utvikle gratis læremidler for bedrifter, organisasjoner og skoler. Les mer om på Lavenergiprogrammets nettside.

Relevante artikler

Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.