Bli med på klimarsjen!

Publisert: 16.11.15

– innholdet kan være utdatert

Med musikk, farger, kostymer og dans inviterer vi store og små til å gå sammen med både fagbevegelse, miljøbevegelse, kunstnere og trossamfunn, med samme mål for øye; vi krever handling fra norske politikere NÅ!

 

 

 

Folkets klimamarsj –for klimarettferdighet og klimajobber!
  • Dato: Lørdag 28. november
  • Oppmøte: Kl. 13:00
  • Sted: Jernbanetorget, Oslo

Marsjen går til Eidsvolls plass foran Stortinget, hvor det blir korte appeller og musikalsk innslag.

Marsjen deles inn i tre hovedparoler:
1. Norge må bidra – kutt norske utslipp!
2. Klimaendringer sender folk på flukt – vi vil ha klimarettferdighet!
3. Grip muligheten – grønne jobber nå!

Organisasjoner, partier og enkeltpersoner må gjerne ta med egne plakater og paroler, så fremt de ikke strider med disse tre. Folkets klimamarsj spiller på SOLA som symbol. Sola symboliserer en mulighet i form av fornybar energi, men også håp for framtidige generasjoner.

Barn kan få påmalt den symbolske sola på kinnet i forbindelse med marsjen. Det oppfordres også til å stille i gule klær, eller ta med din egen sol på marsjen!

Det er Framtiden i våre hender som har tatt initiativ til klimamarsjen. Samarbeidet mellom de mange organisasjonene har fått navnet klimavalgalliansen.

Relevante artikler

Regjeringa foreslår grep for å få fart på energieffektiviseringen i bygg i statsbudsjettet for 2023. EL og IT Forbundet hadde forventet mer.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.