Trepartsavtale om likestilling?

Publisert: 26.09.12

– innholdet kan være utdatert

Skjeie-utvalget ble oppnevnt av regjeringen i februar 2010. Utvalgets oppgaver har vært å utrede norsk likestillingspolitikk med utgangspunkt i livsløp, etnisitet og klasse.

Framtidas likestilling

Utvalget har presentert to rapport, den siste, NOU 2012:15, ble overlevert til barne-, likestillings- og inkluderingsminister Inga Marte Thorkildsen tirsdag 25. september.

Rapporten danner grunnlag for “en helhetlig og kunnskapsbasert likestillingspolitikk for framtida”.

Likestilling i arbeidslivet

LO er særlig glade for at utredningen foreslår en særlig satsning på likestilling i arbeidslivet, og på den måten følger opp Skjeie-utvalgets første delrapport,  melder LOs nestleder Gerd Kristiansen i en pressemelding.

Mer om NOU 2012:15 på nettsiden til barne,- likestillings- og inkluderingsdepartementet.

Rapporten skal ut på høring.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.