Telekomfagene tas på alvor

- innholdet kan være utdatert– Dette er en historisk dag og det er meget hyggelig å få være tilstede under utdelingen av kursbevis, sa forbundets forhandlingsleder Jan Olav Andersen under middagen.

MålsettingStyrking av telekomfagene har vært én av forbundets målsettinger de siste årene. Det har tatt tid å planlegge og å få på plass samarbeidspartnere. Ting falt endelig på plass høsten 2014 og i desember var det oppstart for det første kurset. Deltakerne har fram til nå gjennomført fem samlinger, totalt 14 kursdager.

Historisk kurs– Både deltakerne, som er våre medlemmer, og forbundet er meget fornøyd med det aller første kurset totalt sett i Norge. Vi har hatt tilsvarende oppfriskingskurs for elektrikere i mange år, men vi har ment at våre medlemmer innen telekomfagene også skal ha samme mulighet, sier prosjektleder og forbundssekretær Dag Langer Andersen.

SamarbeidspartnereAnsvarlig for kurset har vært Strømmen videregående skole v/Lars Jakob Berg. Medarrangør er Opplæringskontoret for Tele og Data, ved Terje Enersen.