Tariffpolitikk og forslags-behandling

Publisert: 26.10.11

– innholdet kan være utdatert

Konferansen ledes av Kai Christoffersen og Åge Blummenfelt, mens referenter er Geir Hole og Nina Fjeldheim.

Redaksjonskomiteen består av Torstein Johansen (leder), forbundssekretærene Dag Langer Andersen og Jan Henrik Larsen, og tillitsvagte Espen Orfjell, Morten Brede Johnsen, Frank Hagen, Svenn Åge Johnsen og Remi Unnvik.

Valgt ekstra redaksjonskomité

Under den tariffpolitiske debatten tirsdag ble det vedtatt å nedsette en 2. redaksjonskomité som blant annet skal behandle forslag til en del uttalelser. Denne komiteen består av forhandlingsleder Jan Olav Andersen (leder), Øivind Wallentinsen, Ove Toska, Nina Farnes-Hansen og Terje Aaberg.

Når det gjelder debatten om Vikarbyrådirektivet, har Nettverk laget en egen sak om det.

Saken ble meget aktualisert ved at Fellesforbundets landsmøte sa nei til direktivet. Også EØS var sterkt fremme i gårsdagens diskusjon, og det samme var bemanningsbransjen og kampen mot sosial dumping.

Delegater

Til konferansen er det 104 påmeldte delegater, hvorav 9 kvinne, som representerer distriktene Oslo/Akerkshus, Vestfold/Telemark, Rogaland, Hordaland/Sogn og Fjordane, Troms/Svalbard og Finnmark.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.