Støtter energifond i Tanzania

Publisert: 11.04.13

– innholdet kan være utdatert

Avtale på 700 millioner kroner går over fire år. Pengene går til et fond som skal gi folk på landsbygda i Tanzania strøm.

– Tilgang til elektrisitet er en grunnleggende forutsetning for redusert fattigdom og å skape økonomisk vekst. Strøm på landsbygda handler om å gi flertallet av befolkningen i Tanzania frihet til å velge annet en parafin, diesel og andre dårlige og helseskadelige energiløsninger, sa utviklingsminister Heikki Eidsvoll Holmås i forbindelse med avtalesigneringen.

Utviklingsminister Heikki Eidsvoll Holmås og Tanzanias energiminister, Sospeter Muhongo, undertegnet avtalen i Oslo tirsdag 9. april.

Les mer på regjeringen.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.