Stillingskutt i Lærdal

Publisert: 08.02.11

– innholdet kan være utdatert

Konsernledelsen i Opplysningen AS mener kapasiteten er for stor og har presentert kuttplaner for de ansatte. 25 personer er nesten halvparten av det totale antallet ansatte ved Opplysningens avdeling i Lærdal. Vikarer og tilkallingshjelp er, eller skal, også ut av systemet.

Godtar ikke

– Dette godtar vi ikke uten vidare, sier Lilly Kvamme, nestleder i EL & IT klubben i Opplysningen og ansattrepresentant i styret til Sogn Avis.

Kvamme er i dag i møte med konsernledelsen i Oslo. Hun sier Lærdal ikke bør ta hele belastingen, slik det er lagt opp til.

– Vi mener at dersom det skal kuttes, må det kuttes ved alle avdelingene, sier Kvamme, som har håp om å vinne fram med det kravet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.