Regionaler FKE-konferanser

Publisert: 20.01.10

– innholdet kan være utdatert

Konferansested og tidspunkt:

  • Første konferanse blir 17. og 18. februar i Tønsberg for følgende distrikt: Buskerud 6 deltaker, Vestfold/Telemark med 10 deltakere og Agder med 7 deltakere. Frist påmelding 3. februar.
  • Neste konferanse blir 1. og 2. mars i Trondheim for følgende distrikt: Trøndelag med 13 deltakere, Nordland med 7 deltakere, Troms og Svalberg med 4 deltakere og Finnmark med 2 deltakere. Frist påmelding 10. februar.
  • Deretter blir det konferanse 22. og 23. mars i Oslo-region for følgende distrikt: Oslo/Akershus med 20 deltakere, Østfold med 5 deltakere og Hedmark/Oppland med 10 deltakere. Frist påmelding 3. mars.
  • Siste konferanse blir i Bergen 24. og 25. mars for følgende distrikt: Rogaland med 10 representanter, Hordaland/Sogn og Fjordane med 18 deltakere og Møre og Romsdal med 7 deltakere. Frist påmelding 3. mars.

Temaer

  1. Historisk gjennomgang av Tilsynsloven av 1929, videre med Kgl. res og senere overgang til kvalifikasjonsforskriften FKE.  De ulike fags utvikling.
  2. Gjennomgang av høringsforslaget, eller sist kjente forslag, med fokus på de punktene som vi ønsker justert.
  3. Utvikling av lokale aktivitetsplaner, eller videreutvikling av førsteutkastet som er sendt forbundet i løpet av februar. Konferansen brukes således til å involvere de tillitsvalgte fra distriktet i strategi og aktivitetsplan.

Representasjon for det enkelte distrikt er i henhold til medlemstall. Forbundet dekker reise og opphold. Distrikt/fagforening må dekke tapt arbeidsfortjeneste. Er det distrikt eller fagforeninger som ønsker å delta med flere tillitsvalgte, er det mulig for egen regning.

Påmelding

Påmelding samlet fra distriktene til Christine Bar på e-post christine.bar@elogit.no eller tlf +47 23 06 34 46.

Forbundet kommer tilbake med mer detaljer rundt konferansene.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.