Rammeavtale om IA-arbeid

Publisert: 20.09.11

– innholdet kan være utdatert

Forbundssekretær Henning Solhaug, forbundets koordinator for HMS og IA, er godt fornøyd med samarbeidet med Energi Norge. Han skryter av Energi Norges samarbeidsvilje for å oppnå AI-avtalens hovedmål.

– Nå har vi undertegnet en rammeavtale som er et meget godt grunnlag for videre IA-arbeid, både sentralt og lokalt. Vi planlegger også å gjennomføre en felles kartlegging av sykefravær og avgangsalder for å drive mest mulig målrettet IA-arbeid, og nye landsomfattende konferanser hvor vi håper å få fram både kunnskaper om arbeidsmiljø og arbeidshelse og tilstanden i bransjen, sier forbundssekretær Henning Solhaug.

– Vi er generelt godt fornøyd med et konstruktivt og målrettet samarbeid med Energi Norge, og håper det skal resultere i bedre arbeidsmiljø og arbeidshelse for våre medlemmer og alle andre som jobber i bransjen, understreker Solhaug.

Rammeavtalen Energi Norge og EL & IT Forbundet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.