PRM: Invitasjon til landsmøtet

Publisert: 25.02.15

– innholdet kan være utdatert

Til den fagligpolitiske diskusjonen tirsdag 10. mars innleder LO-leder Gerd Kristiansen kl. 09:00 og leder av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, kl. 15:00.

Onsdag 11. mars kl. 09:00 taler SV-leder Audun Lysbakken til landsmøtet.

#organisertarbeidsliv

Landsmøtets motto er ”#organisertarbeidsliv”. Temaet adresserer arbeidslivets utfordring med useriøsitet og viktigheten av å forsterke innsatsen i hele forbundet for et organisert arbeidsliv med anstendige lønns- og arbeidsvilkår.

Landsmøtet overføres via nett-tv og for mer informasjon om det tekniske, les mer i vedlagte pressemelding, som også har mer om dagsorden.

Pressemelding: Invitasjon til media

Relevante artikler

Norge er god på likestilling mellom kvinner og menn, og det er ikke tvil om at likestillingen har kommet langt.
EL og IT Forbundet er opptatt av at våre medlemmer skal ha trygge og gode pensjonsordninger. Dette er alderspensjonsordninger i Folketrygden, avtalefestet pensjon (AFP), og tjenestepensjonsordninger.
EL og IT Forbundet, og forbundets ungdomsutvalg, har satt psykisk helse på sakskartet. Dette er et tema som har vært underkommunisert i fagbevegelsen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.