Nettsted for anstendig arbeid

Publisert: 17.09.13

– innholdet kan være utdatert

Fagforeninger og andre grupper som holder arrangementer på dagen kan også bruke nettstedet til å laste opp informasjon om sine egne planer for 7. oktober. Oppdateringer, bilder og videoer i løpet av selve dagen kan også lastes opp på siden.

IFS ber om at alle medlemsorganisasjoner og lokale ledd allerede nå forbereder årets tema som er “Building Workers `Power”.

Verdensdagen for anstendig arbeid er en dag da arbeidsfolk, deres organisasjoner og deres støttespillere over hele verden mobiliserer for anstendig arbeid til alle og for respekt for arbeidstakernes rettigheter. Vi tar sikte på å overgå fjorårets totalt 424 arrangementer i 74 forskjellige land for å fremme kravene til arbeidsfolk og deres familier til myndigheter, arbeidsgivere og de ​​internasjonale institusjonene, sier IFS sin generalsekretær, Sharan Burrow.

Se det nye nettstedet her.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.