LOs utdanningskonferanse:Giske og Halvorsen på direkten

Publisert: 28.09.11

– innholdet kan være utdatert

Livslang læring, kompetanse og karriereveiledning står sentralt på konferansens første dag. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen vil innlede til debatt om politikk for livslang læring.

Politikk og veiledning

Hovedorganisasjonen Virke (HSH) og LO legger fram et felles dialogdokument om kompetansepolitikk og LOs nestleder Tor-Arne Solbakken introduserer temaet ”Livslang karriereveiledning i arbeidslivet”.

Rapport om veiledning

En arbeidsgruppe i LO vil legge frem en rapport om livslang karriereveiledning. Rapporten vil være tilgjengelig på LOs hjemmesider fra kl. 14.00. På ettermiddagen står fag- og yrkesutdanning på dagsorden. Medlem av Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen Truls Wickholm innleder.til debatt.

Giske på fredag

Fredag morgen kommer Næringsminister Trond Giske og innleder om ”Næringsliv: Innovasjon og kompetanse for framtiden”.

Konferansen streames

LOs utdanningskonferanse starter torsdag kl. 10.00. Du kan følge hele konferansen på lo.no.

Konferanseprogram.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.