Landets beste innboforsikring

Publisert: 18.10.12

– innholdet kan være utdatert

Som medlem i EL & IT Forbundet og LO er du medeier i landets beste innboforsikring – LOfavør innboforsikring. Dette forsikringstilbudet eies av LO og forbundene, og forvaltes gjennom SpareBank1. I motsetning til mange konkurrerende forsikringsordninger har din hjemmeforsikring ingen øvre grense for hverken innbo eller løsøre i husstanden.

Veldig få av oss har den fulle og hele oversikt over hva vi har av eiendeler i hjemmet. Derfor kan et godt råd være at du en gang i året tar en gjennomgang av alle rom, også boder og kott, og setter opp en oversikt over alt innbo og løsøre. Det er lett å glemme alt man har når du skal liste opp innbo og løsøre ved et forsikringsoppgjør. Ta bilder og lag lister som du oppbevarer et annet sted enn i ditt hjem.

Gå inn på www.lofavor.no og les  mer om fordelene dine.

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.