Kronikk om sykefravær fra Bravida-tillitsvalgte

Publisert: 27.06.13

– innholdet kan være utdatert

Avtalen om inkluderende arbeidsliv er bare tull, ifølge Bravidas ledelse. Vi som er ansatte og tillitsvalgte i Bravida har en annen oppfatning av både virkeligheten og årsakssammenhengene, enn våre direktører, skriver tre tilliltsvalgte i kronikken.

Bravida Norges direktører lar seg inspirere av det svenske arbeidslivet. Høy arbeidsledighet skremmer visst ikke. Det norske arbeidslivet, som også sysselsetter en stor del av de som ikke lenger får jobb i Sverige, må nå se på svenske løsninger for å få bukt med et sykefravær som har vært relativt stabilt de siste 40 årene.

Les hele kronikken, som sto på trykk i Klassekamepen 26. juni.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.