Konferanse:Markedsstyring i staten

Publisert: 17.01.13

– innholdet kan være utdatert

Statsråd Rigmor Aasrud vil innlede om samordning og styring av offentlig sektor. Joakim Lystad, administrerende direktør i NAV, og Øystein Børmer, administrerende direktør i Direktoratet for økonomistyring (DFØ) innleder om mål- og resultatstyring sett som leder i en statlig virksomhet. Vivi Lassen, assisterende direktør i DIFI innleder om ”Mål- og resultatstyring – bare elendighet eller kommet for å bli?”

I tillegg vil lokale NTL- tillitsvalgte dele sine erfaringer med å kjempe mot innføringen av forskjellige former for markedsstyring på sine arbeidsplasser.

Les mer på konferansen på NTLs hjemmesider.

Påmelding: innen 22. januar 2013 via NTLs nettskjema for kurs- og konferansedeltagelse

Se fullstendig program markedstyringskonferansen

Les hele rapporten: Markedsstyring i staten – utfordringer og NTLs forslag til tiltak.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.