Kommunalkonferansen 2012

Publisert: 25.06.12

– innholdet kan være utdatert

Tema er “levende kommuner” og det skal utforskes hva som trengs, hva som truer og hva som trigger levende kommuner over hele landet.

Samhandling, utvikling og kompetanse er stikkordene når tillitsvalgte og representanter fra kommune-Norge samles i Tromsø.

Innledere

Blant hovedinnlederne er utenriksminister Jonas Gahr Støre og barne-, likestillings- og inkluderingsminister Inga Marte Thorkildsen.

Seminarer

Gjennom tre parallelle seminarer setter arrangørene søkelyset på samhandlingsreformen i et folkehelseperspektiv, kommunenes bruk av fagarbeidere og krisen i eurosonen. Konferansen avsluttes i plenum med temaet mangfold og inkludering.

Arrangørene

Programkomiteen består av representanter fra Fagforbundet, EL & IT Forbundet, Skolenes Landsforbund, Musikernes Fellesorganisasjon, Fellesorganisasjonen (FO) og LO Kommune.

For mer informasjon og foreløpig program.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.