Globaliseringskolen:Bli en brobygger

Publisert: 14.02.12

– innholdet kan være utdatert

Globale utfordringer krever globale løsninger. Fagbevegelsen kan ikke drive effektivt arbeid uten internasjonal kommunikasjon og internasjonalt samarbeid. Målet med skolen er å bygge bro mellom naboer, for å fordype seg i disse utfordringene, for å sammenlikne de ulike faglige kulturene og for å utforske fellesløsninger. 

Globaliseringskolen er et tilbud til tillitsvalgte på alle nivåer, som i sin situasjon som tillitsvalgt opplever et behov for å utforske internasjonale relasjoner. Det kan være:

  • tillitsvalgte i internasjonale konsern
  • tillitsvalgte på flerspråklige arbeidsplasser
  • tillitsvalgte som er engasjert i internasjonalt arbeid
  • tillitsvalgte med en alminnelig interesse i globalisering og fagbevegelsens muligheter framover

Søknadsfristen er 8. mars 2012. 

Les mer på toppskolering.aof.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.