Gir Giske råd om framtida

Publisert: 16.06.10

– innholdet kan være utdatert

Nærings- og handelsminister Trond Giske har valgt ut 21 tillitsvalgte fra en rekke fagforbund og bedrifter til å delta i prosjektet. Representanter fra EL & IT Forbundet er forbundssekretær Bjørn Fornes og tillitsvalgt i Elektro4/ungdomsrepresentant i forbundsstyret, Anette Eriksen.

Prosjektet skal se på framtida for norsk nærings- og arbeidsliv. Ledere, forskere og tillitsvalgte i arbeidslivet skal jobbe sammen og reise en verdiskapingsdebatt – en diskusjon omkring Norges framtidige næringsliv.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.