Gir 800 000 til WorldSkills

Publisert: 01.12.14

– innholdet kan være utdatert

WorldskillsNorway skal utvikle yrkeskonkurranser som verktøy også i den videregående skole i samarbeid med noen fylkeskommuner og opplæringskontorer.

Ideen er å bruke yrkeskonkurransene for å bedre samarbeidet med næringslivet. Målet er å skape flere læreplasser, få flere elever til å gjennomføre den opplæringen de har begynt på, og å få flere unge til å velge yrkesfag.

Departementet gir samlet 15 millioner kroner til ulike prosjekter rundt i landet. I flere av prosjektene er LO én av samarbeidspartene.

Oversikt over prosjektene.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.