Forhandler om Lofotringen

Publisert: 07.01.14

– innholdet kan være utdatert

Lofotringen er en forbindelse i regionalnettet mellom Kanstadbotn og Hinnøy, via Kvitfossen i Lofoten, Melbu, Stokmarknes og Sortland i Vesterålen.  Anleggene eies i dag av Trollfjord Kraft, Lofotkraft og Statnett.

Olje- og Energidepartementet vedtok 26.juni 2013 at Lofotringen skal innlemmes i sentralnettet, forutsatt at partene kommer til enighet om vilkårene for overtagelsen.

Statnett har engasjert Sweco for å avklare nettets tekniske status og rapporten ble ferdig i desember. Rapporten er grunnlag for videre forhandlinger mellom partene.

Les mer på Statnetts hjemmeside.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.