Forbundets kvinnekonferanse i september

Publisert: 15.08.12

– innholdet kan være utdatert

Konferansen arrangeres på Quality Hotel Olavsgaard, Lillestrøm. Vi starter opp konferansen kl. 10:30 dag 1 og avslutter kl. 14:00 dag 2. Konferansen ble forhåndsvarslet i mai. Det er fortsatt ledige plasser, meld deg på!

Temaer

LO og likestillingspolitikk

Innleder: Synnøve Konglevoll. Spesialrådgiver, LOs samfunnspolitiske avdeling og har blant annet ansvar for: LOs handlingsprogram – likestillingskapittelet. Det kjønnsdelte arbeidsmarkedet. Kvinner og helse.

Likestilling, eller kvinnesak? Hva forskjellen?

Innleder: Ingunn Yssen. Politisk rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Kvinner og pensjon

Innleder: Stein Stugu, som arbeider i De Facto, særlig med arbeidslivsspørsmål, pensjon både i privat og offentlig sektor og EU-rett med fokus på sosial dumping.

Påmelding på eget skjema sendes avdelingsleder Monica Derbakk på e-post  innen 3. september.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.