Felles front mot søndagsåpne butikker

Publisert: 16.10.13

– innholdet kan være utdatert

Etableringen av utvalget er en erkjennelse av at handelsbransjen kan framstå splittet og med for lite enighet.

Må ikke være velgerfrieri

Lederne i de tre organisasjonene; forbundsleder Trine Lise Sundnes (Handel og Kontor), administrerende direktør Vibeke Hammer MaDSEN (Virke) og administrerende direktør Svein Fanebust (Coop) har undertegnet en felles kronikk med argumenter mot en rask lovinnføring av søndagsåpne butikker.

I kronikken påpeker lederne at endringer i regelverket ikke må baseres på synsing og politisk velgerfrieri.

Baseres på fakta og dialog

Endringer i regelverket bør baseres på innhenting av kunnskap, fakta og ikke minst tett dialog med partene. Størrelsen på næringen bør fortelle at selv små endringer kan gi utilsiktede ringvirkninger. Det gjelder også åpningstider, skriver lederne i HK, Virke og Coop i kronikken.

Les mer på Frifagbevegelse.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.