Fafo-frokost om fleksibel arbeidstid

Publisert: 09.12.13

– innholdet kan være utdatert

Fafo har gjennomført en undersøkelse i 2 000 norske virksomheter. Den viser blant annet at et stort flertall av virksomheter med skift- eller turnusordning fraviker arbeidstidsbestemmelsene.

Dette gjør de ved hjelp av utvidet overtid, gjennomsnittsberegning eller ved å ha kortere hviletid mellom arbeidsøktene enn det loven legger til grunn. Å få til slike avtaler lokalt i virksomhetene byr sjelden på problemer, ifølge den nye Fafo-rapporten om arbeidstid. 
 
På dette seminaret blir rapporten presentert av Fafo-forskerne Åsmund Arup Seip og Rolf K. Andersen, og kommentert av partene. 

Fafo-frokost er onsdag 18. desember kl. 08:30-09:45 i Fafos lokaler i Oslo. Påmelding er nødvendig grunnet begrenset anntall plasser. Registreringsskjema

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.