EL og IT-medlem i Kvinnepanelet

Publisert: 02.02.10

– innholdet kan være utdatert

Målsettingen med panelet er å få innspill, engasjere og sette dagsorden i forhold til dagens likestillingspolitiske utfordringer. Panelets initiativtaker statsråd Audun Lysbakken å engasjere dagens unge, og trekke debatten inn på arenaer der man kanskje ikke har diskutert likestilling tidligere.

Panelet som er bredt sammensatt med 31 kjente og mindre kjente kvinner. De representerer ulike samfunnsgrupper, yrkesgrupper, aldersgrupper, erfaringer og etnisitet. Panelet ledes av Loveleen Rihel Brenna og det første møtet ble avholdt 1. februar.

Andre LO-kvinner

Som er med i panelet er LO-sekretær Trine-Lise Sundnes og omsorgsarbeider Karianne Karlsrud, som er styrerepresentant i seksjon Helse og Sosial i Fagforbundet.

Kvinnepanelets sammensetning.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.