Verving

Hvis alle hadde vervet to nye medlemmer, ville vi ha blitt en av Norges største fagforeninger, men det avhenger av deg. Her finner du ressurser som kan hjelpe deg i vervearbeidet. Her finner du ressurser, tips og råd som kan hjelpe deg i vervearbeidet, og styrke våre muligheter.

Gode verveargumenter

  • Trygge og gode lønns- og arbeidsvilkår sikres gjennom fagforeningens tilstedeværelse. Mange i Norge er med i et fagforbund, og det har gitt oss høy lønn, et trygt arbeidsliv og innflytelse over egen arbeidsplass.
  • En rekke gode medlemsfordeler, som blant annet en innbo- forsikring som er kåret til markedets beste. Alle medlemmer har dessuten tilgang til LOfavørs fordelsprogram, noe som gir rabatterte ferier, billig bilforsikring og mye mer.
  • Får du problemer i arbeidsforholdet, kan det bli aktuelt å gå til domstolen. Gjennom ditt medlemskap kan du få gratis tilgang til landets beste jurister på arbeidsrettslige spørsmål. Forhåpentligvis slipper du å bruke denne fordelen.
  • EL og IT Forbundet er med i LOs utdanningsfond. Det betyr at mange av våre medlemmer kan søke pengestøtte til studier (årlig regulering). Vi har også tariffavtaler som gir muligheter til etter- og videreutdanning.

Samtaletips

  • Husk at det er en samtale. Ikke overkjør den du møter. Finn ut hva som er viktig for vedkommende? Er det trygghet i stillingen, fast ansettelse, gode forsikringsordninger, hjelp til lønnsforhandlinger, etter- og videreutdanning eller andre ting?
  • Hvis du ramser opp for mye vil den du snakker med garantert falle av lasset og glemme de gode argumentene dine. Konsentrer deg om to-tre gode argumenter.
  • Øyekontakt og et trygt kroppsspråk øker troverdigheten din og inkluder alle i samtalen.
  • Alle spørsmål er velkomne. Husk at det er en del som ikke har satt seg inn i hva det vil si å være organisert. Prøv å unngå å bruke «stammespråk» og ord som andre utenfor fagbevegelsen ikke er kjent med.

Hvert medlem du verver, gir deg poeng som du kan bruke på vervegaver?

Verveportalen krever innlogging med Bank-ID via Min side eller lenken under. I verveportal ser du oversikt over dine vervinger og antall poeng. I portalen er det også en lenke til nettbutikk for bestilling av premier. Ved bestilling må du påregne en behandlingstid på 2 – 3 mnd.
NB! Om du allerede er innlogget på Min side, kommer du tilbake dit om du klikker på lenken under.

Kontakt

Odd-Helge Reppe
Hovedkasserer/ Leder Økonomi og Medlemsservice
Telefon: +47 908 44 170

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.