Tariffavtale med IT-selskapet Conmodo

Publisert: 21.12.17

– innholdet kan være utdatert

Mandag 18 desember fikk vi på plass en tariffavtale mellom EL og IT Forbundet og Conmodo AS sin avdeling på Skarnes. Med dette blir Overenskomst for IKT og Serviceelektronikk mellom EL og IT Forbundet og Virke gjort gjeldende som direkteoverenskomst ved Conmodo med virkning fra 1. april 2018.

Conmodo AS på Skarnes har rundt 95 ansatte, hvor av 39 er organisert i EL og IT Forbundet.

Vår styrke som forbund springer ut fra størrelsen og de avtalene vi har med arbeidsgiverne. Derfor er opprettelser av tariffavtaler noe av det viktigste vi gjør for å ivareta våre medlemmer best mulig. Distriktssekretær Steinar Rønningstad i distrikt Hedmark/Oppland har sammen med medlemmene på bedriften gjort en god jobb.

 

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.