Spør en kollega, du kan få en vervepremie

Publisert: 13.09.18

– innholdet kan være utdatert

Vet du hva som er en vanlig grunn til at noen ikke er med i fagforeningen? Det er ofte at ingen har spurt om de vil bli medlem.

Fortell dine kolleger, og spesielt nyansatte, hva forbundet tilbyr. Fortell at det er mange i Norge som er med i en fagforening, og at det er en av de viktigste grunnene til at vi har et av verdens beste arbeidsliv.

Ett vervet medlem gir ett poeng, og det nok til at du får en termokopp i premie. Jo flere poeng du samler, jo flere og større premier kan du velge mellom. Les mer om det her.

Uke 38 er EL og IT-Uka

I uke 38 arrangerer vi for første gang EL og IT-uka. Da samles forbundets ressurser rundt et felles mål: Flest mulig medlemmer. Hele organisasjonen gjennomfører ulike aktiviteter for å verve nye medlemmer. Ta kontakt med din fagforening eller ditt distrikt om vil være med på noen aktiviteter.

Uka handler i bunn og grunn om å øke vår tyngde i lønnsforhandlingene. Den er også viktig i kampen for en politikk som styrker våre rettigheter og rammevilkårene til de bransjene vi jobber i. Derfor er verving noe av det viktigste vi gjør for å ivareta våre medlemmer best mulig.

Ditt bidrag kan kort og godt være at du spør en kollega! 

NB! For at dine vervepoeng skal bli registrert, er det viktig at den som er vervet fører opp deg som verver i innmeldingsskjemaet.

Se, lik og del: Bli fagorganisert. Det lønner seg!

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.