LO IKT-konferansen 2017: Digitalt arbeidsliv

Publisert: 16.10.17

– innholdet kan være utdatert

Nettbank, selvbetjening, netthandel og roboter som kan alt fra kundebehandling til å montere biler og datamaskiner – teknologien har allerede overtatt mange av våre vanlige arbeidsoppgaver i Norge.

Lenge har dette handlet om raskere linjer og større produksjonskapasitet, men nå går utviklingen minst ett skritt videre. Ny teknologi gjør det i mange tilfeller mulig å produsere varer og tjenester omtrent uten bruk av arbeidskraft i selve produksjonen.

Automatisering og digitalisering er positivt, men skaper også utfordringer i arbeidslivet. Vår ambisjon er at gevinsten også skal komme arbeidstakersiden til gode, og ikke bli en trussel mot arbeid og inntekt i de bransjene vi organiserer eller lokalsamfunnene hvor bedriftene er etablert.

Årets LO IKT-konferanse har nettopp digitalt arbeidsliv som hovedtema. Konferansen er et samarbeid mellom LO, EL og IT Forbundet, Fagforbundet, Handel og Kontor og Postkom.

Les mer om konferansen her: http://www.elogit.no/medlemskap/kurs-og-aktiviteter/lo-ikt-konferansen-2017

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.