Invitasjon til Kommunalkonferansen 2021: Nytt flertall – et mer rettferdig Norge

Publisert: 29.04.21

LO Kommune har gleden av å invitere deg til årets digitale Kommunalkonferanse, direktesendt fra Riksscenen! 

Årets valgverksted byr på et variert og spennende program som etterstreber å gi deg argumentene og kunnskapen du trenger frem mot årets stortingsvalg.

Vi ønsker å engasjere til økt deltakelse i valgkampen. Årets Kommunal har derfor fått tittelen "Nytt flertall – et mer rettferdig Norge". Økende ulikhet og klasseskiller, et godt arbeidsliv for alle og tillitsreform er derfor blant temaene som vil stå høyt på dagsorden den 16. juni, fra klokken 10:00 til 15:00

Oppdatert program finner du her!

Programledere for årets digitale konferanse er radio- og fjernsynsjournalist Nina Stensrud Martin og journalist og forfatter Erik Aasheim. I tillegg har vi invitert alle partilederne på Stortinget til valgkampdebatt og dueller. Kjente samfunnsdebattanter som Shazia Majid, Linn Stalsberg og Marianne Marthinsen er også bekreftet til programmet. Du møter selvsagt også alle forbundslederne i LO Kommune.

Nils Brenna, kjent fra radioprogrammet «Sånn er du», er dessuten bekreftet til årets program. Under overskriften "Sånn er dere" skal han fortelle hvordan deltakerne på årets Kommunal skiller seg fra resten av Norges befolkning. 

Til det kunstneriske programmet kommer rapper og fersk spellemannsprisvinner Musti, artist Trine Rein, musikkgruppa Gammalgrass og folkedanseren Vilde Westeng sammen med hardingfelespiller Birgit Haukås. I tillegg skal slampoet og forfatter Guro Sibeko levere hardtslående poesi.

Konferansen sendes direkte fra Riksscenen i Oslo og legges ut på www.kommunal.no . Dersom du ikke har mulighet til å se konferansen under direktesendingen, vil det være mulig å se den i ettertid. Kommunal 2021 blir liggende ute i sin helhet etter direktesendingen.

Meld deg på til årets digitale konferanse nå!

Deltakelse er gratis!

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.