Ledig stilling ved forbundskontoret

Publisert: 20.04.17

– innholdet kan være utdatert

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær med oppgaver knyttet til oppfølging av ELBUS-ordningen. Det er en samarbeidsordning mellom forbundet og Nelfo om kompetanse i elektrobransjen. Arbeidet finansieres gjennom en trekkordning i tariffavtalen for elektroinstallasjonsvirksomheter.

Arbeidsoppgaver

Initiere, drive, og ivareta forbundets arbeid med etter- og videreutdanning, og lærlinger innen landsoverenskomsten for elektrofagene. Ansvarlig for oppfølging av fondsmidlene i ELBUS, herunder søknader om utdanningsstipend. Ha tett samarbeid med fagforeningene og drive oppsøkende virksomhet.

Følge opp ELBUS-samarbeidet med Nelfo. Bidra til utforming av utdanningspolitikk særskilt innen elektrofagene, og ha kontakt med ulike ledd som eksempelvis fylkeskommunenes utdanningsetater, prøvenemnder mv. Andre oppgaver må påregnes.

Søknadsfrist er 12. mai 2017.

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.