Lærlingmedlemskap, studentstart og ny musikalforestilling

- innholdet kan være utdatert

Blir du lærling eller student denne høsten? Da kreves det disiplin og orden for å ha kontroll på økonomien. Det lønner seg ikke å spare når det gjelder forsikringer, og det er forsikringer for reise, ulykke og innbo du må merke deg.

LærlingerLærlinger betaler fagforeningskontingent på 1,2 prosent av brutto månedslønn, pluss eventuell lokal tilleggskontingent hos enkelte fagforeninger.

I EL og IT Forbundet har lærlinger gratis grunnforsikring liv, innboforsikring (kollektiv hjem) og topp reiseforsikring.

StudentMed LOfavør studentmedlemskap får du helårs reiseforsikring og ulykkesforsikring til 952 kroner i året. Sammen med innboforsikringen, som du får gjennom medlemskapet ditt, gir det deg en lønnsom trygghet i hverdagen. Da er klær, skog, møbler, kjøkkenutstyr, pc osv. forsikret mot brann og innbrudd.

I tillegg får du som medlem tilgang til flere forskjellige fordeler, blant annet mulighet for et depositumslån.

Les mer om forsikringer og medlemsfordeler.

Et studentmedlemskap koster 250 kroner per halvår. Det får du om inntekten din ikke overstiger Lånekassens grense for stipend.

Ny forestilling ved Det Norske TeatretSkuespiller og forfatter Vidar Magnussen debuterer som regissør i oppsetting av musikalen The Book of Mormon ved Det Norske Teatret i Oslo. Musikalens opphavspersoner er Trey Parker og Matt Stone, som i mange år har utfordret religioner, ideologier og tankesett, blant annet gjennom serien «South Park».

Musikalen har hatt suksess på Broadway og West End. I den norske utgaven spilles hovedrollene av Frank Kjosås og Kristoffer Olsen.

Les mer om forestillingen.

Billetter bestilles gjennom lofavor.no