Kommunalkonferansen 2017: Ny regjering – ny retning

Publisert: 25.04.17

– innholdet kan være utdatert

Årets kommunalkonferanse er en faglig og politisk mobilisering til stortingsvalget i september. LO Kommune, som består av forbundene Fagforbundet, Fellesorganisasjonen, Skolenes landsforbund, Musikernes fellesorganisasjon og EL og IT Forbundet, inviterer til valgverksted 13. og 14. juni på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Invitasjonen går til våre tillitsvalgte, medlemmer og ansatte og i løpet av de to dagene blir det debatt, nyheter, kultur, politikk og erfarings- og kunnskapsutveksling.

Bakgrunn

De politiske skillelinjene har sjelden vært tydeligere foran et stortingsvalg enn de er nå. Arbeidsløsheten er rekordhøy. Det er skapt færre jobber totalt i løpet av tre år med Høyre og Frp i regjering enn det ble årlig under de rødgrønne. Høyresiden privatiserer, sentraliserer og selger arvesølvet for kortsiktig gevinst. Regjeringen gir store skattekutt til de rikeste og forskjellene mellom folk øker.

Ny kurs er nødvendig

Vi jobber for en ny regjering – og ny kurs. Vi vil ha en ny politikk som sikrer arbeid til alle og arbeidsplasser over hele landet. Vi krever en regjering som garanterer trygghet i arbeidslivet, stopper sosial dumping og fjerner bruken av midlertidige stillinger. En regjering som velger trygg eldreomsorg og god skole for alle framfor skattekutt til dem som har mest fra før.

Praktisk informasjon

Konferansen er gratis, men deltakerne må selv betale reise og overnatting.

Påmeldingsfrist: 26. mai 2017.

For program og elektronisk påmelding: http://kommunal.no/

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.