Kartellkonferansen:Politikk er tema dag 2

Publisert: 18.11.15

– innholdet kan være utdatert

Partisekretær Kjersti Stenseng holdt en time lang innledning og var innom mange ulike temaer. Hun gjorde en oppsummering av høstens lokalvalg og kom deretter innom hvordan det må arbeides fram mot det kommende stortingsvalg. Og blant budskapene var alliansebygging, en moderne og framtidsretta politikk og å øke bevegelsens styrke, gjennom blant annet verving. 

Stenseng viste til en sak som sto på Frifagbevegelse, hvor EL & IT Forbundets forhandlingsleder Bjørn Fornes var sitert fra forbundets landstariffkonferanse for IKT/Spekter-området.

– Fornes foreslå et nytt slagord, som lyder omtrent slik: "Den viktigste jobben for tillitsvalte og medlemmer i vårt forbund er å verve nye medlemmer". EL & IT Forbundet vil framstå som framtidsretta og det synes jeg er en glimrende idé! Og forbundsleder Jan Olav Andersen har allerede tatt i bruk slagordet. Det er slik vi må arbeide alle sammen, sa partisekretær Stenseng.

Etter lunsj skal LO-leder Gerd Kristiansen og partileder Jonas Gahr Støre innlede til fagligpolitisk debatt.

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.