Hurtigruten ny samarbeidspartner for våre medlemmer

Publisert: 07.11.17

– innholdet kan være utdatert

LOfavør har klart å få Hurtigruta med på laget som ny medlemsfordel for våre medlemmer. Den nye fordelen markeres med ekstra tilbud i forbindelse med lanseringen. Bestiller du før 20. november kan du spare 25 prosent.

Lanseringstilbudene

Voyagereiser

Du kan spare inntil 20 prosent på voyagereiser med avreise i 2017.

Norskekysten

Du kan spare inntil 25 prosent på reiser langs norskekysten med avreise i 2018. Hurtigruten spanderer i tillegg flybilletten fra/til Oslo eller gir deg rabatt på 2 000 kroner på reiser over fem døgn med avreise i 2018.

Explorerreiser

Du kan spare inntil 25 prosent på Explorerreiser med avreise i 2018. Hurtigruten spanderer i tillegg flyreisen eller gir deg 5 000 kroner i rabatt på denne på et utvalg Explorer-reiser med avreise i 2018.

Hurtigruten spanderer i tillegg flybillett eller trekker fra 2 000 kroner på reisen.

Faste medlemsfordeler

Den faste medlemsfordelen er 10 prosent for reiser langs norskekysten. Du får også fem prosent på Hurtigrutens Explorer-reiser, turer med mindre spesialtilpassede båter for å gjøre strandhugg langs kysten.

Om det er mer enn 60 dager til avreise, har du 20 dager på deg til å bekrefte bestillingen. NB: Gjelder på voyagereiser langs Norskekysten.

Rabattene kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder ikke flyturer, utflukter, hotellovernattinger, transport mm.

Reise bestilles hos Hurtigruten på telefon +47 71 49 38 09 eller på e-post lofavor@hurtigruten.com. Selskapet hjelper deg med å sette opp en reise som passer deg og dine medreisende.

Les mer om reiser og program.

Relevante artikler

1. januar 2023 kommer det vilkårsendringer på innboforsikringen din, som du bør få med deg.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.