Han får ansvaret for utdanningsfondet til elektrikerne

Publisert: 06.10.17

– innholdet kan være utdatert

Geir Ove Kulseth (36) har nå startet i jobben som forbundssekretær ved EL og ITs forbundskontor i Oslo.

Han får blant annet ansvaret for oppfølging av ELBUS-ordningen. Det er en samarbeidsordning mellom forbundet og Nelfo om kompetanse i elektrobransjen. Ordningen finansieres av bedrifter på Landsoverenstkomsten for elektrofagene (LOK), og EL og ITs medlemmer på avtalen kan søke om støtte til etter- og videreutdanning.

Elektrobransjen er i enorm utvikling, og digitalisering og nye løsninger skaper behov for ny kompetanse.

– En elektriker er aldri ferdig utlært, og behovet for videreutdanning kommer bare til å bli større framover. Vi har mange medlemmer på LOK, og på sikt må vi få flest mulig elektrikere til å gjennomføre oppdateringskurs. Vi må få gjennomført kurs over hele landet, sier Geir Ove.

Geir Ove er fra Trondheim, er utdannet elektriker og hadde sin læretid i elektrofirmaet Fjeldseth AS. Allerede i 2004 fikk han oppgaver som tillitsvalgt gjennom distriktets ungdomsutvalg. Han ble ansatt som organisasjonssekretær i Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag i 2013.  

Her kan du lese mer om Elbus-ordningen.

 

 

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.