Flertall for heisresultatet

Publisert: 09.10.20
(Endret: 23.05.22)

Uravstemningen ble avsluttet i dag, 9. oktober, og et overveldende flertall stiler seg bak resultatet fra forhandlingene i Overenskomst for heisfaget.

–Vi fikk tariffestet et punkt vedørende teknologiavtaler, bedriftene skal forskuttere sykelønn, og midlertidige ansettelse skal skje på samme vilkår som ved innleie. Totalt sett er vi fornøyd med resultatet, sa Kim Andre Arnesen, leder for EL og IT Forbundets forhandlingsdelegasjon, etter forhandlingene. Sammen med forbundet stilte Heismontørenes Fagforening i forhandlingene med Nelfo og HLF. 

86,41 % av de stemmeberettigede deltok på uravstemningen.
91,68 % stemte ja.
5,90 % stemte nei.
2,42 % stemte blankt.

Les protokollen her: https://elogit.no/hovedoppgjøret-2020/heisfag

 

Relevante artikler

Et historisk høyt kronetillegg ble resultatet etter årets lønnsforhandling i Energiavtale 1.
– Vi har fått gjennomslag for å løfte hele laget, sikre likelønn og utjevne forskjeller, sier Egil André Aas, leder i LO Stat.
LO kommune krever økt lønn for hele laget av kommuneansatte, samtidig som de med lav lønn må få et ekstra løft. – Vi må godt over rammen fra privat sektor i KS-oppgjøret, sier LO Kommunes leder.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.