Felix hedret av LO-sekretariatet

Publisert: 11.03.16

– innholdet kan være utdatert

Kjære Hans!

"I 14 år frem til mars 2015 ledet du EL & IT Forbundet – og med det også en sentral posisjon i  LO-sekretariatet. Det er imponerende å stå i en slik krevende fremskutt posisjon i så mange år. Det vitner om tillit fra medlemmene – og mye klokskap.

Og mange har også framhevet din store raushet. Du var tydelig, men slapp også andre fram i lyset. Du er sterk ideologisk og har et bredt politisk nedslagsfelt. Ingen må være tvil om at du talte forbundets saker når det var nødvendig i sekretariatet!

Og vi visste veldig godt at du kunne dine saker til fingerspissene. Ikke minst din sterke kunnskap om pensjon bidro til at LO kunne samle seg bak en felles strategi i 2008. Det fikk medlemmenes tillit i uravstemningen. Det var en stor seier for deg – og LO-fellesskapet.

Det har alltid vært en glede å samarbeide med deg, Hans. Du har vært en sterk og samlende medspiller i LO-sekretariatet. 

Tusen takk for din store innsats i mange  år. Jeg håper LO-sekretariatets fat får hedersplass hos deg – og minne deg om gode kamper og gode kollegaer."

Relevante artikler

Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.