Enighet i KS Bedrift

Publisert: 04.05.17

– innholdet kan være utdatert

Partene i mellomoppgjøret for de ansatte i KS Bedrift kom til enighet torsdag 4. mai. Oppgjøret omfatter ca. 1200 medlemmer.

– Vi er fornøyd. Vi har fått gjennomslag for et generelt tillegg, og heving av minstelønnssatsene tilsvarende. Vi har fått hevet garantilønnen for fagarbeidere på 16-årstrinnet, og vi har fått justert 20-årsgarantien. Resultatet er på linje med frontfaget, sier forhandlingsleder Roger Haga Heimli i LO Kommune (og Fagforbundet).

De lokale forhandlingene gjenstår. Forbundssekretær Karianne Hansen Heien var EL og IT Forbundets representant i forhandlingene.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.