eForvaltningskonferansen 2017: Personvern og automatisert forvaltning

Publisert: 04.01.17

– innholdet kan være utdatert

Hvilken betydning får EUs nye personvernforordning for den offentlige forvaltningen? Hva kan vi lese av Meld. St. 27 (2015–2016) Digital Agenda for offentlig forvaltning? Og hvordan er det å være saksbehandler i en automatisert digital saksbehandling? Dette er spørsmål som reises på eForvaltningskonferansen 2017, som finner sted 13. og 14. februar på Thon hotell Vika Atrium.

Last ned: Program for eForvaltningskonferansen 2017

eForvaltningen er forvaltningspolitikkens spydspiss

Digitaliseringen av offentlige tjenester er den raskeste og mest omfattende endringsprosessen i offentlig sektor, med omfattende konsekvenser for kompetansebehov, rolleforståelse, metoder og ansvarsområder. Hvordan engasjerer vi oss for å få eForvaltningen dit vi vil og skape våre egne framtidige arbeidsplasser på en god måte?

Påmelding og kostnader

Deltakerpris for våre medlemmer er 2 000 kroner, og 2 900 kroner for ikke-medlemmer.

EL og IT Forbundet har 10 friplasser til konferansen. Under «Deltakerkategori» i skjemaet må dere klikke på «Avtalt friplass EL og IT.

Påmelding skjer via nettskjema innen 1. februar 2017.

eForvaltningskonferansen er et samarbeid mellom NTL, Fagforbundet, EL og IT Forbundet og Universitetet i Oslo.

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.