eForvaltnings-konferansen 2015

Publisert: 06.01.15

– innholdet kan være utdatert

Hvem skal styre utviklingen? Har vi den rette kompetansen til å takle digitaliseringen? Og hvilke konsekvenser får det for organiseringen av forvaltningen som helhet?

Deltema dag 1:

Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner innleder om det sentrale eForvaltningsspørsmålet om det er politikken som styrer teknologien eller om teknologien styrer politikken.

Neste på innlederlista er professor ved avdeling for forvaltningsteknikk ved Universitetet i Oslo, Dag Wiese Schartum, som tegner opp et bilde av de utfordringene og veivalgene eForvaltningen står overfor.

Etter lunsj stilles det spørsmål om forvaltningen har den kompetansen og de verktøyene som trenges overfor de store digitaliseringsprosessene. Ender prosjektene der de skal og læres det av eventuelle feil? Innledere er professor Kjell Arne Røvik, Universitetet i Tromsø, konstituert direktør Ingelin Killengren, Difi og avdelingsdirektør Tone Bringedal, Difi

Deltema dag 2:

Åpenhet og tilgjengelighet

Under denne overskriften innleder seksjonssjef Malin Rygg, Difi, professor Tone Bratteig, UiO, en representant fra Datatilsynet og leder for Standardiseringsrådet, Olaf Østensen, Statens Kartverk.

Arbeidsdeling – hvem skal gjøre hva?

Etter lunsj er arbeidsdeling tema og innledere er salgssjef for offentlig sektor, Odd-Henrik Hansen i Software Innovation, forsker Tommy Tranvik, UiO og styremedlem og infoansvarlig i NTL Skatt, Erling Broen.

Konferansen avsluttes med en oppsummering av forbundsleder i EL & IT Forbundet, Hans Olav Felix.

Lenke til hele programmet.

Arrangører og avgift

eForvaltningskonferansen er et samarbeid mellom EL & IT Forbundet, NTL, Fagforbundet og Avdeling for forvaltningsteknikk ved Universitetet i Oslo.

Konferanseavgift for medlemmer av arrangørforbundene Fagforbundet, EL & IT Forbundet og NTL er 2 000 kroner. Konferanseavgift for ikke-medlemmer er 2 900 kroner. Konferanseavgiften dekker lunsj begge dager og kaffe/te.
Den enkelte må selv bestille hotell.

Påmelding

Påmeldingsfristen er 26. januar. Påmelding: https://kurs.fagforbundet.no/?5017

Ved spørsmål ta kontakt på e-postadressen inger.knarud@fagforbundet.no eller tel. 23 06 43 31.

Relevante artikler

Følg livesendingen fra EL og IT Forbundets spennende IKT-konferanse med lønn, likestilling og digitalisering på agendaen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.